Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Underneath the orange tree

"Appelsiini ei siedä pakkasta, mutta kesäisin se on oiva eksoottinen lisä puutarhaan kukkaruukussa. Voi kestää jopa 8-10 vuotta, ennen kuin puu tuottaa hedelmää."

...ja näiden fantastisten, Wikipediasta peräisin olevien faktalausahdusten saattelemana olet oikein lämpimästi tervetullut tänne viileään varjoon, appelsiinipuun vehreiden lehvien alle. Tarkemmin ilmaistuna olet siis löytänyt tiesi arvostelusivusto Laranjeiraan. (suom. appelsiinipuu)

Tänään on onnenpäiväsi, sillä Laranjeirasta saa tilata ihan ilmaiseksi arvostelun mille tahansa Suntuubipohjaiselle sivustolle! Kiinnostuitko? Mahtavaa! Siinä tapauksessa voit keskeyttää jo tässä vaiheessa tämän tekstin lukemisen ja suunnata kulkusi navigaation puoleen, kategoriaan 'arvostelu?'. 

Jos et koe tarvitsevasi/haluavasi arvostelua, sekin on ihan hyväksyttävää! Ilahtuisin kuitenkin huimasti, jos kävisit jättämässä edes jonkinmoisen merkinnän käynnistäsi kategoriaan 'postiboksi'. Ainiin, vielä yksi juttu... Muistathan, että Laranjeirasta ei saa kopioida minkäänlaista materiaalia?

Noniin, menehän jo siitä, ennen kuin appelsiinipuun lehdet ehtivät lakastumaan.

XXX Roosa nimeä klikkaamalla löydät tietoa ylläpitäjästä

Links 1/3

Linkinvaihtajia otetaan kaikista sivukategorioista.

  • Howl
  • sivusto 2
  • sivusto 3

Copyrights

©2019 αяvσѕтєℓυѕιvυsтσ ℓαяαηנєιяα - suntuubi.com